Briller

Trygt brillekjøp

Vi kan, som en fri og uavhengig optikerforretning, selv velge hvilke utvalg av innfatninger og glasskvaliteter vi skal ha.

Vårt slagord er: Sjå godt -og sjå godt ut.

Vi hjelper deg å velge mellom en lang rekke glass og innfatninger, nøyaktig tilpasset ditt behov og dine krav. Våre kundeveiledere sørger for at vi til enhver tid har et rikt utvalg designerbriller i alle prisklasser tilgjengelig for deg. Vi har fått god erfaring innen design og tekniske løsninger gjennom årene, men faglig påfyll er viktig. Det får vi med å delta på messer og gjennom god kontakt med store internasjonale leverandører.

Fordelsprogrammet Privilegium

Når du kjøper komplette briller og velger glass med den beste overflatebehandlingen, får du automatisk fordelsprogrammet som gir deg rabatt på videre kjøp av komplette briller.

Solbriller med styrke

Ønsker du designer-solbriller med samme styrke som de vanlige brillene dine? Hos oss får du et stort utvalg av solbriller, med og uten styrke.

Eget verksted

Som en av få optikerforretninger har vi vårt eget verksted, hvor brilleglass slipes, reparasjoner utføres og briller monteres på raskeste måte. Optikerfaget er også håndverk, og vi fører stolt tradisjonen videre sammen med dagens moderne løsninger.

Våre merkevarer

Oakley, Johaug, Ray-Ban, Lindberg, Boss, Dior, Tom Ford, Maui Jim, Marc Jacobs, Michael Kors, Emporio Armani, Givency, Fleye, Ørgreen, Cèline, Swarovski, Porsche design, Silhouette, Marni, Longchamp, Prada, Calvin Klein, Rudy Project, Jean Paul, Marc O' Polo, Masunaga, Caroline Abram, Traction m.m.

Alle hos Optikk & Syn